Piktochart.Сanva.Infogram.

    – це інфографічний та презентаційний інструмент, який дозволяє вам перетворювати нудну інформацію в інфографіку за допомогою всього декількох кліків. Користувацький редактор  дозволяє вам робити такі речі, як модифікувати кольорові схеми та шрифти, вставляти попередньо завантажені графіки та завантажувати основні форми та зображення. Його шаблони на базі сітки також полегшують вирівнювання графічних елементів і змінювати розміри зображення пропорційно.
   За допомогою програми може цікаво створити схеми та таблиці, які можна використати для презентації або додатків. Програму я змогла використати і у своєму дослідженні. 
  Користуватися дуже просто, потрібно вибрати шаблон і заповнити згідно своєї тематики.


    Canva – cервіс для створення презентацій, обкладинок, запрошень та різної інфографіки. Досить велика кількість різноманітних дизайнів, можна обрати те, що підходить саме для вашої теми. Обравши шаблон замінюй слова, вставляй зображення і зберігай. Для збережння також поданий вибір певних форматів. Великкий плюс-збереження безкоштовно і без pro-версії.


















    Infogram- ще один сайт для створення інфографіки. Інтерфейс програми видався особисто мені складнішим порівняно з іншими програмами, але можна розібратися. Мінусом є те, що безкоштовно зберегти не можна. Подивитися на створену мною схему можна натиснувши посилання👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Коментарі

Популярні публікації